Portofele cu fasole verde

Se spala fileurile de cod, se tau in patru bucati si se usuca. Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata in bucati si patrunjelul tocat fin.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g file de cod
  • 100 g cascaval ras
  • 400 g fasole verde
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 150 g pesmet
  • 1 lamaie
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Se spala fileurile de cod, se tau in patru bucati si se usuca.

Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata in bucati si patrunjelul tocat fin.

Se umple fileurile cu amestecul de fasole, se condimenteaza cu sare si piper si se stoarce zeama de lamaie deasupra.

Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.

Se bat ouale cu faina ca pentru ompleta si se da pestele prin ou, apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins.
Se serveste cu garnitura de legume fierte si lamaie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc