Portofele cu fasole verde

Se spala fileurile de cod, se tau in patru bucati si se usuca. Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata in bucati si patrunjelul tocat fin.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g file de cod
  • 100 g cascaval ras
  • 400 g fasole verde
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 150 g pesmet
  • 1 lamaie
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Se spala fileurile de cod, se tau in patru bucati si se usuca.

Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata in bucati si patrunjelul tocat fin.

Se umple fileurile cu amestecul de fasole, se condimenteaza cu sare si piper si se stoarce zeama de lamaie deasupra.

Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.

Se bat ouale cu faina ca pentru ompleta si se da pestele prin ou, apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins.
Se serveste cu garnitura de legume fierte si lamaie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci