Curatam pestele, il dezosam si il taiem suvite. Il asezam intr-un castron mare. Amestecam ingredientele pentru marinata, le dam in clocot si apoi turn
Curatam pestele, il dezosam si il taiem suvite. Il asezam intr-un castron mare.
Amestecam ingredientele pentru marinata, le dam in clocot si apoi turnam amestecul peste fileurile de peste din castron.
Se lasa la rece.
Scoatem fileurile din marinata; asezam intr-un capat al fiecarui fileu cate doua bastonase de castraveti murati, 2 rondele de ceapa, si o frunza de salvie.
Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.
Asezam pe un platou. Se decoreaza cu codite de ceapa si servim cu salata de oua fierte.
Alte retete retete cu peste
Cod pane cu ceapa caramelizata
Saramura de peste la cuptor
Peste la cuptor cu lamaie

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii