Pestele se curata si se spala. Se sareaza apoi si se lasa sa stea jumatate de ora. Intre timp se taie rosiile felii, iar ceapa se taie felioare foarte
Pestele se curata si se spala. Se sareaza apoi si se lasa sa stea jumatate de ora. Intre timp se taie rosiile felii, iar ceapa se taie felioare foarte subtiri. Intr-un vas rezistent la caldura, se asaza un strat de rosii si ceapa, se adauga 4-5 linguri cu ulei, si se presara cu cascaval ras, deasupra. Se potriveste de sare, piper si se toarna vinul, iar deasupra se asaza pestele. Se introduce vasul in cuptorul incins in prealabil. Ciupercile se pun la calit cu unt intr-un vas. Dupa ce a scazut apa, acestea se toarna peste pestele din vas, apoi se adauga smantana si se pune inapoi in cuptor sa se rumeasca.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Bors de peste
Pastrav la cuptor
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii