Mancaruri cu peste

Reteta Salau cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele se curata si se spala. Se sareaza apoi si se lasa sa stea jumatate de ora. Intre timp se taie rosiile felii, iar ceapa se taie felioare foarte

ingrediente

   1
   5 kg salau
   250 gr ciuperci
   150 gr cascaval
   1 pahar smantana
   5 rosii
   1 lingura unt
   1 ceapa
   sare
   piper
   4-5 linguri ulei
   1 paharel vin

mod de preparare

Pestele se curata si se spala. Se sareaza apoi si se lasa sa stea jumatate de ora. Intre timp se taie rosiile felii, iar ceapa se taie felioare foarte subtiri. Intr-un vas rezistent la caldura, se asaza un strat de rosii si ceapa, se adauga 4-5 linguri cu ulei, si se presara cu cascaval ras, deasupra. Se potriveste de sare, piper si se toarna vinul, iar deasupra se asaza pestele. Se introduce vasul in cuptorul incins in prealabil. Ciupercile se pun la calit cu unt intr-un vas. Dupa ce a scazut apa, acestea se toarna peste pestele din vas, apoi se adauga smantana si se pune inapoi in cuptor sa se rumeasca.
Se serveste fierbinte.





Alte retete:





Bors de peste


Pastrav la cuptor


Tocanita de pui
Incearca si Sardine umplute, la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.