Mancaruri cu peste

Saramura de crap aromata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele se curata, se despica pe burta, se spala. Se detaseaza burta, se taie in bucati care, dupa ce se ung cu ulei, se condimenteaza su sare, piper

ingrediente

   1
   5 kg crap
   100 gr. rosii in bulion
   50 ml
   ulei
   50 gr. usturoi
   1 fir cimbru
   citeva boabe de piper
   sare dupa gust

mod de preparare

Pestele se curata, se despica pe burta, se spala. Se detaseaza burta, se taie in bucati care, dupa ce se ung cu ulei, se condimenteaza su sare, piper si cimbru. Se frig pe o plita sau pe un gratar. Dupa ce s-au fript, se asaza pe un platou. Se fierb 300 ml apa cu sare. Uleiul ramas si rosiile in bulion se amesteca cu usturoiul pisat. Apa fiarta se toarna peste peste, apoi se adauga sosul de rosii si usturoiul.
Incearca si Rulouri de salau cu orez si sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap aromata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite