Saramura de crap cu ardei

Pestele se trece prin malai si se pune la prajit, legumele se pun pe o plita la copt, separat se face un mujdei de usturoi frecat bine cu putin ulei,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc peste - 700 gr
  • 6 buc rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura parunjel
  • 1 capatina de usturoi
  • 1 buc. ardei gras rosu
  • 1 buc. ardei gras verde
  • 2 buc ardei iuti
  • sare
  • un virf de boia iute

Mod de preparare

Pestele se trece prin malai si se pune la prajit, legumele se pun pe o plita la copt, separat se face un mujdei de usturoi frecat bine cu putin ulei, apoi legumele se curata de coaja si se taie in bucatele potrivit si se pun in mujdeiul facut, se adauga verdeata, ardeiul iute, sarea si boiaua dupa gust si se amesteca totul.

Dupa ce pestele s-a prajit bine pe ambele parti se scoate pe o farfurie.
Pe o farfurie se pune pestele, iar peste el se pune saramura obtinuta. Se orneaza cu o felie de lamiie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc