Sardinele la cuptorse fac foarte repede. Mai intai se incinge uleiul intr-o tigaie, ceapa se taie inele si usturoiul se toaca marunt apoi se calesc in ulei. Se adauga dovleceii taiati bucatele si se la
Uleiul se incinge intr-o tigaie, ceapa se taie inele si usturoiul se toaca marunt apoi se calesc in ulei. Se adauga dovleceii taiati bucatele si se lasa 5 minute pe foc. 2 linguri de cimbru macinat se pun peste ceapa si se ia de pe foc. Jumatate din compozitia cu dovlecei se pune pe fundul unei forme de gratin. Se adauga sardinele si jumatate din cantitatea de parmezan. Se adauga restul compozitiei cu dovlecei si se presara restul de cimbru tocat. Ouale se bat putin, se amesteca cu laptele, sare si piper si se toarna peste legume si peste. Se presara parmezan si se baga la cuptor la 180°C pentru aproximativ 20-25 de minute.
Se serveste cald. Reteta Sardine la cuptor a fost propusa de Bianca-21 Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii