Scrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu ulei. Se pune apoifieca
Scrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu ulei. Se pune apoifiecare bucata de peste pe un gratar dublu, fierbinte si se asaza pe jar. Se prajesc bucatile pe ambele parti intorcand gratarul. Dupa ce s-au prajit, se scot din hartia pergament si se asaza pe un platou. Se indeparteaza capul si coada, dupa ce s-au racit, se taie apoi de-a lungul spinarii in doua, se scot oasele si se aranjeaza jumatatile de scrumbie pe o farfurie mare. Se prepara intre timp un sos din ulei amestecat cu zeama de lamaie si piper si se toarna peste peste. Se presara deasupra patrunjel verde tocat.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineDupă risotto-ul acela cu pere, care culmea s-a evaporat, am cotrobăit prin cămară și am găsit acest amestec deosebit!...
Orez natur cu quinoa, vegetale si pereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii