Ceapa se toaca marunt si impreuna cu rosiile taiate in sferturi, curatate de pielite si seminte si somnul curatat si spalat se asaza intr-un vas. Se
Ceapa se toaca marunt si impreuna cu rosiile taiate in sferturi, curatate de pielite si seminte si somnul curatat si spalat se asaza intr-un vas. Se toarna peste vinul si se lasa sa fiarba jumatate de ora la foc mic. Ciupercile se spala bine, apoi se taie felii si se inabusa in 50 gr unt. Pestele gata fiert se scoate pe un platou iar sosul ramas se trece prin sita, se pune apoi din nou in vas, se adauga peste el ciupercile. Se pune restul de unt, sare, piper si se mai fierbe zece minute. Se toarna apoi sosul peste peste.
Se serveste cald.
Alte retete:
Cartofi la cuptor Sarmale de post Mancare de mazare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCopanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...
Copanele in fulgi de porumb la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii