Somn rasol

Pentru somn rasol pestele se spala si se portioneaza. ceapa, morcovii si pastarnacul radacina se curata, se spala si se taie felii. Lamaia se spala si se taie felii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de somn - 700 g
  • foi de dafin - 3 frunze
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 50 g
  • lamaie - 100 g
  • piper boabe
  • pastarnac radacina - 50 g
  • otet - 10 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru somn rasol pestele se spala si se portioneaza. ceapa, morcovii si pastarnacul radacina se curata, se spala si se taie felii. Lamaia se spala si se taie felii. Morcovii, ceapa, pastarnacul se fierb in apa cu sare, piper si foi de dafin cca 20 minute. Se adauga bucatile de peste si otetul; se fierb cca 5 minute.

Somnul rasol se serveste cald, cu felii de lamaie deasupra. Se mai poate servi cu garnitura de cartofi natur.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci