Somonul se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se acopera cu o folie si se lasa cateva minute in frigider. Separat se curata legumele si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se amesteca cu porumbul, se toarna deasupra untul topit, usturoiul pisat si se condimenteaza. Se incinge gratarul, se unge cu putin ulei, apoi se adauga bucatile de somon si se lasa la rumenit pe ambele parti.
Somonul se serveste pe un platou, inconjurat de legume si ornat cu buchetele de patrunjel si salata. Se serveste cu lamaie.
Alte retete:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe