Somon cu sos verde este un pranz aromat si delicat, ideal pentru iubitorii de peste.
Somon cu sos verde este un pranz aromat si delicat, ideal pentru iubitorii de peste.
Tocati ceapa marunt, curatati ardeii de seminte, tocati marunt patrunjelul si curatati usturoiul.
Asezati feliile de somon intr-un vas de yena, adaugati zeama de lamaie peste ele si asezonati cu sare. Puneti somonul deoparte, la marinat, pentru 10 minute.
Puneti 2-3 linguri de ulei de malsine intr-o tigaie si incalziti-le la foc mic. Caliti ardeii si ceapa amestecand des, pana se inmoaie. Adaugati vinul si supa de peste. Reduceti flacara si adaugati patrunjelul tocat. Dati continutul tigaii la blender vertical.
Intr-o tigaie medie, incalziti 2 linguri ulei de masline la foc mediu. Rumenti cateii de usturoi in ulei si scoateti-i pe o farfurie. Prajiti feliile de somon pe ambele parti, in acelasi ulei in care ati rumenit usturoiul.
Se va servi cald, garnisit cu buchete de broccoli, rosii cubulete si marar.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii