Mancaruri cu peste

Reteta Stiuca cu ceapa si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Stiuca cu ceapa si rosii este o mancare cu peste extraordinara, foarte aromata, care pune scoate in evidenta foarte bine carnea de stiuca. Este o mancare de peste cu legume foarte sanatoasa si hranitoare.

ingrediente

   750 g peste
   200 g bulion de rosii
   100 g ceapa
   1 lingura unt
   rosii cherry
   sare
   piper
   zahar

mod de preparare

Pentru stiuca cu ceapa si rosii se curata ceapa si se taie marunt. Apoi se prajeste in unt, se amesteca cu bulion de rosii, se adauga 1/2 pahar de supa (sau apa), sare, piper, 1/2 lingurita zahar si se lasa sa dea in clocot. Dupa aceea se scoate fileul de peste, se taie, se spala, se sterge cu un servet si se asaza intr-o cratita. Se toarna deasupra sosul de bulion preparat. Cratita cu peste se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, 20-30 minute impreuna cu rosii cherry si rondele de ceapa. Cand se serveste la masa, se pune pestele pe un platou, se toarna peste el sosul de rosii si se presara patrunjel verde tocat marunt.


Stiuca cu ceapa si rosii se serveste calda.

Incearca si Salata de icre de crap cu ceapa si zeama de lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu ceapa si rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.