Mancaruri cu peste

Reteta Stiuca cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Stiuca cu sos alb este o mancare cu peste simplu si delicioasa. Se curata pestele de solzi si de viscere, se spala si se stropeste cu zeama de lamaie si putina sare.

ingrediente

   O stiuca
   150 g unt
   o lingura de faina
   1 pahar de lapte si
   telina pentru decor.

mod de preparare

Stiuca cu sos alb este o mancare cu peste simplu si delicioasa. Se curata pestele de solzi si de viscere, se spala si se stropeste cu zeama de lamaie si putina sare. Apoi se pune la fiert intr-o cratita cu apa rece la foc foarte mic sa fiarba incet. Cand este fiarta, se scoate din apa, se raceste, se curata de piele si se aseaza pe un platou.
Peste stiuca se pune un sos alb care se face topind untul, iar cand clocoteste, turnam laptele amestecat cu faina, mestecand bine ca sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce a fiert, turnam peste peste si la sfarsit.


Stiuca cu sos alb se serveste decorata cu telina tocata marunt.

Incearca si Cega prajita
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.