Stiuca cu sos alb este o mancare cu peste simplu si delicioasa. Se curata pestele de solzi si de viscere, se spala si se stropeste cu zeama de lamaie si putina sare.
Stiuca cu sos alb este o mancare cu peste simplu si delicioasa. Se curata pestele de solzi si de viscere, se spala si se stropeste cu zeama de lamaie si putina sare. Apoi se pune la fiert intr-o cratita cu apa rece la foc foarte mic sa fiarba incet. Cand este fiarta, se scoate din apa, se raceste, se curata de piele si se aseaza pe un platou.
Peste stiuca se pune un sos alb care se face topind untul, iar cand clocoteste, turnam laptele amestecat cu faina, mestecand bine ca sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce a fiert, turnam peste peste si la sfarsit.
Stiuca cu sos alb se serveste decorata cu telina tocata marunt.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii