Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert. Cand este clocotita se pune varza intreaga, dupa ce a fost curatita de foile stricate si i s-a taiat put
Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert. Cand este clocotita se pune varza intreaga, dupa ce a fost curatita de foile stricate si i s-a taiat putin cotorul. Se lasa sa dea cateva clocote dar nu mai mult. Se scoate pe o strecuratoare, se scurge si se taie felii rotunde ,groase cam de 1cm. Acestea se scurg bine,fara sa se deformeze , se dau prin faina , ou si pesmet si se prajesc rumene intr-o tigaie cu ulei incins.
Intr-o forma pentru gratim se pune un strat de felii de varza prajite ,1 strat de branza rasa , etc Se termina cu branza rasa. De-asupra se toarna putina smantana amestecata cu cateva linguri de lapte si 1 lingura faina. Se coace 25- 30 min pana se rumeneste branza si a fost absorbit tot sosul. Se serveste calda cu smantana deasupra.
Este buna si rece.
Incercat si voi!!!
Reteta propusa de Higeia
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii