Varza croata (Prisiljeno Zelje) este de fapt o reteta de varza calita cu sunculita afumata, care este delicioasa.
O alta reteta populara croata pe care o putem prepara cu usurinta!
Taiem varza ,putin mai grosier,lata de 1- 2 cm si o calim cu putina apa si otet in jur de 5 minute.
Separat intr-o cratita slanina taiata cuburi se rumeneste usor in ulei, apoi adaugam rosiile taiate cubulete.
Adaugam varza si chimenul, dam gust cu Vegeta Podravka si piper macinat, la nevoie adaugam putina apa.
Lasam sa fiarba aprox 30 de minute pana se inmoaie varza bine.
Se serveste cu piure de cartofi sau garnitura la friptura.
Daca renuntam la slanina, o putem pregati ca reteta de post.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand ai pofta de ceva dulce la ceas de seara, ca sa nu te simti prea vinovat, pregatesti o prajitura fara zahar, macar stii...
Desert prajitura cu mascarpone si dulceata de afine, fara zaharPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii