Cascavalul pane cu nuca si pireu de cartofi cu morcovi este na dintre cele mai bune mancaruri. Reteta este usor de preparat.
Cascavalul pane cu nuca si pireu de cartofi cu morcovi este na dintre cele mai bune mancaruri. Reteta este usor de preparat. Cascavalul se taie in 8 felii, apoi feliile in jumatate. Ouale se separa si se pune deoparte un galbenus de ou. Oul ramas si albusul se bat impreuna cu 1 lingura de apa pana devine spumos. Galbenusul pus de o parte se amesteca cu miezul de nuca, smantana, se sareaza, se pipereaza si se condimenteaza cu usturoiul zdrobit. Fiecare felie de cascaval se unge cu crema de nuca si se tavaleste in crema cateva bucati. Se trec prin faina, ou si pesmet, apoi inca o data in ou si pesmet. Se frig in ulei fierbinte. Pentru pireu se fierb cartofii impreuna cu morcovii in apa sarata pana devin moi, apoi se zdrobesc si se condimenteaza.
Se serveste cald.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO salată creată ad-hoc cu ce am găsit prin frigider :D Că deh cică se mănâncă pește în noapte asta;) Cartofii...
Salată de cartofi cu hering marinat, surimi și caperePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii