Fasole batuta dreasa cu usturoi

Fasole batuta este o reteta delicioasa. Pentru fasole batute ai nevoie de fasole boabe, ulei, usturoi, ketchup, ceapa si delikat.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr fasole boabe
  • 1 pahar ulei
  • 2 linguri delikat
  • 1 capatana usturoi
  • 1-2 linguri ketchup
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Fasolea batuta se prepara astfel: se spala fasolea, apoi se lasa la fiert aproximativ 2 ore, in apa cu delikat. Se strecoara, dupa ce a fiert, apoi se mixeaza cu mixerul, adaugand ulei ca la maioneza. Se adauga usturoiul zdorbit, o lingura de ketchup si sare dupa gust.


Se serveste decorata cu ceapa calita in ulei si ketchup.

Alte retete culinare:

Maioneza de post

Clatite de post

Sarmale de post

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci