Spanacul se decongeleaza, se caleste in putin unt si se lasa sa se raceasca. Din doua oua se face aluatul galustelor (cu faina si apa). Pana se fierbe
Spanacul se decongeleaza, se caleste in putin unt si se lasa sa se raceasca. Din doua oua se face aluatul galustelor (cu faina si apa). Pana se fierbe apa pentru galuste, aluatul galustelor se amesteca cu spanac si se lasa sa se odihneasca un pic. Galustele se rup cu ajutorul unei linguri/lingurite si se fierb in apa. Din 6 oua se face o omleta si se aseaza peste mijlocul galustelor fierte deja si scoase pe o tava.
Alte retete mincare recomandate
Rulada de spanac
Dovlecei umpluti
Ciuperci umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii