Spalam ardeii, ii stergem si ii taiem bucati mai mari. Separat, intr-o cratita se pune ulei si se calesc ardeii, amestecand mai des. Ii lasam sa
Spalam ardeii, ii stergem si ii taiem bucati mai mari. Separat, intr-o cratita se pune ulei si se calesc ardeii, amestecand mai des. Ii lasam sa se caleasca apoi punem rosiile date pe razatoare. Lasam sa fiarba putin in sucul de rosii, apoi se adauga branza de oi maruntita, lasand sa mai fiarba 3 minute. Se adauga sare dupa gust. Ouale se amesteca intr-un castron, apoi se adauga peste ardei si se mai lasa la foc cam 2-3 minute, amestecand continuu.
Se poate manca si calda si rece. Sursa acestei retete: retete-culinare-cireasa.blogspot
Alte retete in imagini recomandate
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii