Omleta Reinterpretata

Astăzi am vrut să încep ziua bine, cu un boost de energie. Așa că am pus laolaltă mai multe legume delicioase și am reinterpretat puțin clasica omletă.

Portii
1
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
7 minute
Complexitate
redusa
Omleta Reinterpretata

Ingrediente

  • 2 oua
  • un dovlecel mic
  • 3 linguri branza proaspata de vaci
  • 4-5 rosii cherry
  • jumatate de ceapa verde
  • 4-5 ciuperci mici
  • patrunjel verde
  • ardei iute proaspat (optional)
  • sare
  • Cimbru (am folosit uscat)

Mod de preparare

- Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru; - Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute; - Bateți oule bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin ulei, la foc mic, fără a o atinge; eu am gătit-o la foc mic, cu capac și nici nu a fost nevoie să o întorc; - Amestecați legumele sotate cu verdeturile tocate și apoi puteți umple omleta;

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci