Mancaruri fara carne

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor de gris cu brinza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca brinza cu grisul, se pune un praf de sare in amestec, se omogenizeaza cu un ou crud batut bine si se fac din amestec papanasi ce se fierb

ingrediente

   Reţetă de preparare a papanaşilor
   200 g brinza de vaci
   100 g de gris
   50 g unt
   50 g zahar pudra
   1 ou

mod de preparare

Se amesteca brinza cu grisul, se pune un praf de sare in amestec, se omogenizeaza cu un ou crud batut bine si se fac din amestec papanasi ce se fierb in apa care clocoteste.
Cind se pun papanasii la fiert, focul se micsoreaza.
Se scot cind cad la fundul vasului in care fierb, se scurg, se stropesc cu unt fierbinte si se pudreaza cu zahar farin.
Se servesc ca desert.
Pofta buna!

Alte retete
recomandate:
Tocanita greceasca de legume
Ciuperci pane
Ciuperci cu maioneza si usturoi
Incearca si Galuste cu ceapa si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor de gris cu brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
papanasi
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.