Pentru papara de paine cu branza de oi taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget. Se pun sa se moaie cu lapte. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc.
Pentru papara de paine cu branza de oi taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget. Se pun sa se moaie cu lapte. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc. Se asaza pe fund un rand de felii de paine, se presara branza de oi, care nu trebuie sa fie iute, apoi din nou paine si branza, avand grija ca forma sa nu fie prea plina, deoarece papara creste la cuptor. Se adauga o lingura de unt si doua oua batute cu o ceasca de lapte si putina sare. Se presara branza rasa. Se da la cuptor sa se rumeneasca incet, trei sferturi de ora.
Papara de paine cu branza de oi se serveste calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii