Mancaruri fara carne

Reteta Pere cu gorgonzola si vin

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Prajitura cu Pere si Ciocolata (Reteta Video)"
 
Ce preparat culinar poate fi mai rafinat decat perele cu gorgonzola si vin? Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate.

ingrediente

   4 pere coapte
   50g gorgonzola dolce IGOR
   2 linguri mascarpone
   O lingurita de miere
   5 ligurite de zahar
   0.5l vin
   Coaja rasa de la o lamaie
   Scortisoara
   Cuisoare

mod de preparare

Fierbeti intr-o cratita vinul, zaharul, coaja rasa de lamaie, scortisoara, cuisoarele. Adaugati perele intregi, curatate de coaja. Cand perele se inmoaie, luati-le din cratita, indepartati cu grija cotoarele. Lasati vinul pe foc pana cand obtineti un sos gros.




Amestecati gorgonzola, mascarpone si mierea intr-un vas si umpleti perele cu acest amestec.




Serviti impreuna cu sosul de vin.


Incearca si Chiftele de gris la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere cu gorgonzola si vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.