Supe de legume

Reteta Supa de linte rosie cu ciuperci champignon si lapte de caju

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 
abetina postat de
Postat pe: 11-02-2018
Adaugă în cartea de bucate
Meniu de dragoste de dieta- Dupa cum poate ati aflat, am renuntat la carne, lapte si produse derivate, acum incerc fel de fel de retete care sa ma faca sa simt ca traiesc si care sa imi gadile si mie papilele gustative.

ingrediente

6 portii

   100 gr linte rosie
   300 gr ciuperci champignon
   1 ceapa
   2 morcovi
   1 radacina de pastarnac
   1 radacina de telina
   1 radacina de patrunjel
   1 lingurita sare de mare
   200 gr nuci caju

mod de preparare

Se curata radacinoasele, se toaca si se pun la fiert cu apa si putina sare, se adauga ciupercile champignon taiate felii si lintea rosie ce a fost tinuta in apa rece cel putin 12 ore, se fierbe totul la foc potrivit pana cand sunt toate fierte.

Se pun nucile caju in apa cu cel putin 2 ore inainte de a fi mixate, dupa care se mixeaza la viteza mare, se adauga peste supa, se amesteca si se lasa sa traga un clocot dupa care se opreste focul.

Sa aveti pofta, dragilor!

Incearca si Supa de fasole boabe
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de linte rosie cu ciuperci champignon si lapte de caju" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.