Iofca cu branza de vaci

Iofca cu branza de vaci este o mancare de paste cu branza si smantana. Taiteii taiati sub forma de romburi sau dreptunghiuri mai mari se fierb in apa clocotita cu sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • branza de vaci - 300 g
  • margarina - 75 g
  • smantana - 100 g
  • taitei de casa - 500 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Iofca cu branza de vaci este o mancare de paste cu branza si smantana. Taiteii taiati sub forma de romburi sau dreptunghiuri mai mari se fierb in apa clocotita cu sare, se racesc si se scurg. Taiteii fierti se amesteca cu branza de vaci si smantana, se aseaza intr-un vas cu margarina topita si se introduc la cuptor 5 minute.

Iofca cu branza de vaci se serveste cald.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc