Paste si pizza

Reteta Iofca cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Iofca cu branza de vaci este o mancare de paste cu branza si smantana. Taiteii taiati sub forma de romburi sau dreptunghiuri mai mari se fierb in apa clocotita cu sare.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   branza de vaci - 300 g
   margarina - 75 g
   smantana - 100 g
   taitei de casa - 500 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Iofca cu branza de vaci este o mancare de paste cu branza si smantana. Taiteii taiati sub forma de romburi sau dreptunghiuri mai mari se fierb in apa clocotita cu sare, se racesc si se scurg. Taiteii fierti se amesteca cu branza de vaci si smantana, se aseaza intr-un vas cu margarina topita si se introduc la cuptor 5 minute.




Iofca cu branza de vaci se serveste cald.


Incearca si Pizza cu taitei
Daca ti-a placut reteta noastra "Iofca cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.