Lasagna de pui cu spanac

Lasagna de pui cu spanac este una dintre zecile de retete culinare de pe Culinar.ro, care se fac foarte usor. Inrgedientele pentru reteta sunt: foi lasagna, pui, spanac.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • jumate de kg spanac
  • 150 g urda sau ricotta
  • 40 g seminte de pin
  • 2 fileuri de piept de pui
  • 2 catei du usturoi
  • 4 linguri de ulei de masline
  • piper
  • 6 rosii
  • 1 lingura faina
  • 1 faina
  • 100 ml vin alb
  • 250 ml smantana fermentata
  • 4 linguri smantana dulce
  • nucsoaram 9 foi lasagna
  • 4 linguri parmezan ras

Mod de preparare

Lasagna de pui cu spanac se prepara astfel: spalam spanacul si il oparim in apa cu sare. Il lasam la scurs, dupa care il tocam si il amestecam cu ursa si seminte de pin. Pregatim o tigaie in care incingem ulei si punem la calit carnea de pui taiata cuburim usturoiul si condimente dupa gust. Amestecam sa nu se prinda. Rosiile trebuie spalate si curatate, apoi taiate felii. Tocam si ceapa si o calim in apa fierbinte. Peste eaa punem faina si stingem cu vin. Adaugam cele doua tipuri de smantana. Asa obtinem un sos Bechamel. Luam un vas termorezistent, turnam putin sos si acoperim cu foile de lasagna. Asezam deasupra carnea, spanacul si rosiile. Mai turnam putin sos, apoi iar foi si repetam cu carne. Ultimul strat este de foi care vor fi acoperite cu sosul rams. Presaram parmezan si coacem timp de 40 de minute.


Alte retete de lasagna recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci