Macaroanele milaneze sunt mancaruri de paste cu ciuperci si sunca. Ciupercile proaspete se spala bine, se fierb si se taie lame.
Macaroanele milaneze sunt mancaruri de paste cu ciuperci si sunca. Ciupercile proaspete se spala bine, se fierb si se taie lame (cele conservate se trec prin apa rece si se taie lame). sunca presata se taie fasii subtiri (julien). Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara sosul tomat. Macaroanele se rup, se introduc in apa fiarta cu sare, se fierb impreuna cu 1/2 cub MAGGI, se trec sub jet de apa rece, dupa care se tin la cald. Ciupercile se inabusa in 50 g unt,
se adauga sunca, sare, sos tomat si se continua fierberea cca 5 minute.
Macaroanele milaneze se servesc fierbinte, stropite cu unt topit si cu compozitia de ciuperci, sunca si sos. Deasupra se presara cascaval ras.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSupă de roşii cu pui, fidea şi crutoane.
Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoanePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii