Macaroanele milaneze sunt mancaruri de paste cu ciuperci si sunca. Ciupercile proaspete se spala bine, se fierb si se taie lame.
Macaroanele milaneze sunt mancaruri de paste cu ciuperci si sunca. Ciupercile proaspete se spala bine, se fierb si se taie lame (cele conservate se trec prin apa rece si se taie lame). sunca presata se taie fasii subtiri (julien). Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara sosul tomat. Macaroanele se rup, se introduc in apa fiarta cu sare, se fierb impreuna cu 1/2 cub MAGGI, se trec sub jet de apa rece, dupa care se tin la cald. Ciupercile se inabusa in 50 g unt,
se adauga sunca, sare, sos tomat si se continua fierberea cca 5 minute.
Macaroanele milaneze se servesc fierbinte, stropite cu unt topit si cu compozitia de ciuperci, sunca si sos. Deasupra se presara cascaval ras.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii