Paste si pizza

Reteta Macaroane milaneze cu ciuperci si sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Macaroanele milaneze sunt mancaruri de paste cu ciuperci si sunca. Ciupercile proaspete se spala bine, se fierb si se taie lame.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   ciuperci proaspete/conserva - 250 g/150 g
   macaroane - 350 g
   sunca presata - 100 g
   sos tomat 250 g
   unt 100 g
   cascaval - 50 g
   1/2 cub MAGGI de ciuperci
   sare dupa gust

mod de preparare

Macaroanele milaneze sunt mancaruri de paste cu ciuperci si sunca. Ciupercile proaspete se spala bine, se fierb si se taie lame (cele conservate se trec prin apa rece si se taie lame). sunca presata se taie fasii subtiri (julien). Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara sosul tomat. Macaroanele se rup, se introduc in apa fiarta cu sare, se fierb impreuna cu 1/2 cub MAGGI, se trec sub jet de apa rece, dupa care se tin la cald. Ciupercile se inabusa in 50 g unt,




se adauga sunca, sare, sos tomat si se continua fierberea cca 5 minute.




Macaroanele milaneze se servesc fierbinte, stropite cu unt topit si cu compozitia de ciuperci, sunca si sos. Deasupra se presara cascaval ras.


Incearca si Pizza Mini
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane milaneze cu ciuperci si sunca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.