Paste si pizza

Paste cu 4 feluri de brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Rosu Dana 792 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cind sint gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, s

ingrediente

   paste scurte spiralate
   cas ras
   cascaval ras
   brinza de vaci
   brinza topita afumata
   oua
   putina smintina
   parizer de pui
   marar
   sare piper si alte condimente dupa gust. Cantitatile difera
   in functie de ce gust vreti sa predomine

mod de preparare

Se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cind sint gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, se scurg bine. 3-4 oua batute bine, smintina, brinza de vaci, casul si cascavalul ras se amesteca cu pastele. Intr-o tava se pune o folie de staniol unsa cu putin unt/ulei sau margarina si se aseaza in ea tot amestecul. Pe deasupra se pune parizerul de pui taiat cubulete mici, brinza topita afumata taiata feliute subtiri, mararul tocat marunt( este bun si mararul uscat la pliculet ce se gasete in magazine)si inca 1 sau 2 oua batute bine si se da la cuptor. Vor avea o crusta aurie, vor inota in ou cu putin unt, iar amestecul de brinzeturi va da un gust deosebit acestor paste.
Pastele pot fi servite calde sau reci, pe post de aperitiv sau de felul 2.
Incearca si Macaroane cu sos de ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu 4 feluri de brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite