Se pun pe foc mediu intr-o tigaie eventual teflonata, uleiul si untul, se amesteca pina fuzioneaza, se adauga usturoiul si bacon-ul; dupa ce se rumene
Se pun pe foc mediu intr-o tigaie eventual teflonata, uleiul si untul, se amesteca pina fuzioneaza, se adauga usturoiul si bacon-ul; dupa ce se rumeneste, usturoiul se scoate; odata rumenit bacon-ul, se stinge focul, se asteapta pin ce devine caldut si se rupe oul care se amesteca cu totul.
Pennele se pun intr-o oala cu apa abundenta si sarea grunjoasa (2-3 linguri), se fierb cca 12 min (sau al dente), se scurg de apa si se amesteca fierbinti cu sosul astfel incit oul se "fierbe" cu caldura pastelor. Se adauga piper pisat dupa gust.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSupă de roşii cu pui, fidea şi crutoane.
Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoanePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii