Mancaruri

Reteta Piept de pui cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
Cody postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pieptul de pui se taie felii si se bat (ca pentru snitele). Intr-un vas termorezistent se pun cele 2 linguri de margarina si se lasa in cuptorul cu mi

ingrediente

   piept de pui dezosat
   cascaval feliat
   zeama de la 2 lamai
   2 linguri margarina
   condimente
   sare
   piper

mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii si se bat (ca pentru snitele). Intr-un vas termorezistent se pun cele 2 linguri de margarina si se lasa in cuptorul cu microunde (vreo 2 minute) pana se topeste margarina. Feliile de piept de pui se stropesc cu zeama de la lamai si se condimenteaza. Se prajesc cate 5-7 minute (depinde de cuptor) pe fiecare parte. Apoi se pune cate o felie de cascaval intre doua felii de carne si se prinde cu o scobitoare (preferabil de lemn). Optional se mai rade putin cascaval pe deasupra. Se mai lasa la cuptor aproximativ 5 minute.
Se poate servi cu salata, cartofi natur sau cu orez.
Incearca si Piept de pui cu lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu lamaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite