Bulz a la Droop

In mod evident se face intai mamaliga. Se fierb ouale si kaizerul sau afumatura se caleste putin in tigaie, fara ulei. Ouale se curata si se zdrobesc

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa
Bulz a la Droop

Ingrediente

  • mamaliga (cam 500 gr) potrivita
  • cca 300 gr kaizer
  • 2 oua
  • 2 linguri de unt
  • cca 300 gr branza de burduf
  • piper dupa gust

Mod de preparare

In mod evident se face intai mamaliga. Se fierb ouale si kaizerul sau afumatura se caleste putin in tigaie, fara ulei. Ouale se curata si se zdrobesc cu o furculita in farfurie. Se adauga si untul si se amesteca bine cu ouale. Se pune apoi branza de burduf si se amesteca bine, pana se omogenizeaza. Se inglobeaza si mezelurile. Mamaliga se taie felii groase, care se preseaza pe rand. Pe o felie de mamaliga presata se pune o lingura de compozitie. Apoi se formeaza o bila. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se pun bilele si se dau la cuptor, la 150 grade Celsius, pentru 15 min.


Se seveste cu branza sau cascaval ras si un pahar de bere

Alte retete culinare recomandate


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc