Se taie pastrama in bucati si se pune intr-o cratita cu ulei impreuna cu 1 cana de apa. Se fierbe apoi se lasa sa se rumeneasca putin. Intre timp se
Se taie pastrama in bucati si se pune intr-o cratita cu ulei impreuna cu 1 cana de apa. Se fierbe apoi se lasa sa se rumeneasca putin. Intre timp se pune o oala cu apa si sare la fiert, se adauga malaiul in ploaie si se fierbe. Cand mamaliga este gata, se rastoarna pe un platou.
Se poate servi pastrama calda si mamaliga rece.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si mentaNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajPot sa zic ca sunt cei mai pufosi si deliciosi muffinsi de post. Multumesc Laura Adamache pentru reteta. O sa ii mai repet in...
Muffins cu vanilie si visine de postIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii