Pentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel cu usturoi si cimbru sunt neceza urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, cimbru, usturoi, ulei si boabe de piper.
Pulpa de miel se curata, se lasa sa se scurga, se taie si se introduce usturoiul in ea. Se pune intr-o tava, se adauga apa si putin ulei si se pune la cuptor. Dupa 10-15 minute se adauga piper si cimbru. Se da focul mai tare si se lasa pana cand carnea e gata.
Poate fi servita imediat.
Alte retete recomandate:
Cotlete de miel cu menta, kiwi si mere
Friptura de miel in aluat de paine
Foietaj cu legume, cascaval si kaizer
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii