Astazi o sa-ti pregatesc omleta perfecta. Nu are multe ingrediente, nu vreau s-o complic, dar v-asigur ca este mega-gustoasa. Am mancat-o prima data la un restaurant Ardelenesc si m-a cucerit pe deplin.
Bate ouale cu ajutorul telului si adauga putina sare;
Taie ardeiul gras si ceapa cubulete;a.
Pune ulei de masline intr-o tigaie cu strat antiaderent si caleste intai ardeiul, si la scurt timp adauga si ceapa.
Adauga apoi boia peste acestea si amesteca bine;
Cand legumele au devenit transparente, adauga ouale;
Cu ajutorul unei spatule de silicon, ridica marginile omletei, lasand excesul de deasupra sa se duca dedesubt, pentru a se coace mai bine;
O poti impaturi de la jumatate, o poti arunca in aer ca pe o clatita daca stapanesti bine acest aspect sau ca sa-ti fie mai usor, pune o farfurie deasupra, rastoarn-o pe ea, si adaug-o din nou in tigaie;
Fa acest procedeu daca doresti s-o servesti intreaga;
Pune-o pe farfurie, adauga putin piper deasupra si serveste-o cu placere.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii