Se alege si se spala porumbul,apoi se pune in apa rece sa fiarba.Legumele se curata,se taie bucatele si se inabusa in unt,apoi se fierb.Cand sunt fier
Se alege si se spala porumbul,apoi se pune in apa rece sa fiarba.Legumele se curata,se taie bucatele si se inabusa in unt,apoi se fierb.Cand sunt fierte,legumele si porumbul se strecoara si se dau prin sita.Se introduce pireul obtinut in supa in care au fiert legumele.Se bate oul,se amesteca cu smantana,se adauga si unt si se toarna in supa.
Se serveste fierbinte
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii