Mancaruri

Reteta Slanina de porc afumata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Slanina taiata de la porc se spala bine cu apa rece, se pune la fiert in apa cu sare grunjoasa. Se scoate, se raceste si se pregateste un foc, iar dea

ingrediente

   Slanina de porc
   sare grunjoasa

mod de preparare

Slanina taiata de la porc se spala bine cu apa rece, se pune la fiert in apa cu sare grunjoasa. Se scoate, se raceste si se pregateste un foc, iar deasupra se atarna bucatile de slanina, la afumat. Trebuiesc puse la o inaltime mai mare, focul trebuie sa fie doar mocnit. Se afuma asa timp de cateva ore, apoi se agata pe o franghie.


Se pastreaza la rece, dupa ce bucatile au fost frecate in prealabil cu sare grunjoasa.
Se serveste rece, cu mustar sau cu ceapa zdrobita cu pumnul si presarata cu sare.





Alte retete bucatarie recomandate





Ciuperci umplute


Rulada de pui


Rulada de spanac
Incearca si Tocanita de iepure, cu sos alb - Reteta video
Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina de porc afumata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.