Slanina taiata de la porc se spala bine cu apa rece, se pune la fiert in apa cu sare grunjoasa. Se scoate, se raceste si se pregateste un foc, iar dea
Slanina taiata de la porc se spala bine cu apa rece, se pune la fiert in apa cu sare grunjoasa. Se scoate, se raceste si se pregateste un foc, iar deasupra se atarna bucatile de slanina, la afumat. Trebuiesc puse la o inaltime mai mare, focul trebuie sa fie doar mocnit. Se afuma asa timp de cateva ore, apoi se agata pe o franghie.
Se pastreaza la rece, dupa ce bucatile au fost frecate in prealabil cu sare grunjoasa.
Se serveste rece, cu mustar sau cu ceapa zdrobita cu pumnul si presarata cu sare.
Alte retete bucatarie recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de pui
Rulada de spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii