Mancaruri cu ciuperci

Reteta Sufleu de conopida cu ciuperci

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 25m 
Ursan Anisoara Anisoara postat de
Postat pe: 24-10-2017
Adaugă în cartea de bucate
Foarte, foarte gustoasa, o mancare de toamna!!

ingrediente

2 portii

   1 conopida mica
   300 g ciuperci proaspete Champignion
   1 ardei rosu kapia
   150 g branza proaspata de vaci
   200 ml smantana
   2 oua
   1 legatura marar verde
   sare
   piper
   ulei

mod de preparare

Conopida se spala si se desface in buchetele care se baga in apa fiarta cu sare, se lasa sa clocoteasca cca. 10 minute, dupa care se scot si se scurg bine. Se incinge un pic de ulei si se pun la rumenit buchetelele de conopida, ciupercile feliate. Se scurg de grasime.


Intr-o tavita mai inalta, punem conopida si ciupercile, adaugam si ardeiul taiat cubulete mici. Batem ouale impreuna cu smantana si branzica de vaci, saram si piperam dupa gust, adaugam si mararul verde taiat fin si turnam acest amestec peste legume. Dam la cuptor cca. 20 de minute, pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!

Incearca si Ciuperci cu sos de smintina si mirodenii
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.