Faina se pune intr-un castron si se adauga untul taiat bucatele, uleiul, galbenusul, sare si 3 linguri de apa. Ingredientele se amesteca pana se formeaza un aluat elastic. Se ia carnea de miel si se pune la rumenit in ulei, taiata cubulete. Se adauga usturoiul, se sareaza, se pipereaza iar apoi se stinge cu vin. Se lasa la inabusit cam 20 de minute, apoi se adauga feniculul taiat felii, se toarna 200 ml apa si se tine la foc mic inca 20 de minute.
Intr-un castron se bat ouale, peste care se adauga sucul de lamaie si se toarna acest sos peste amestecul de carne. Din 2/3 aluat se intinde o foaie astfel incat sa se tapeteze cu ea o forma rotunda. Se inteapa din loc in loc. Se toarna peste aluat umplutura, iar deasupra se pune smantana, se presara seminte de susan si din restul de aluat se fac fasii pentru grilaj. Se coace la foc potrivit 90 de minute.
Poate fi servita imediat.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe