Paine

VIDEOReteta Paine cu cascaval si ceapa, gratinata la cuptor

portii reteta 5 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 08-07-2016
Adaugă în cartea de bucate
Paine cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor, cand am facut reteta asta pentru colegii din birou, in 5 minute nu mai era nimic.

ingrediente

5 portii

   1 paine, de preferabil taraneasca
   100 g de mozzarella gourmet
   100 g svaiter sau orice alta branza tare
   1 legatura de ceapa verde
   70 g de unt topit
   2 linguri de mix de seminte

mod de preparare

Painea trebuie sa aiba coaja tare, si o taiem pur si simplu pe orizontala si verticala... cat sa facem loc pentru feliile subtiri de svaiter si mozarella. 

Intercalam apoi ambele tipuri de branza, or sa se topeasca si vor curge efectiv in paine... cam asta e scopul acestei retete. Tocam ceapa si o amestecam cu untul topit. Punem amestecul peste branza. Nu mai ramane decat sa invelim totul in folie de aluminiu si sa o bagam la cuptorul incins la 180 de grade.

Sta acolo cca 15 minute. Deschideti cuptorul, desfaceti folia de aluminiu si mai lasati-o cca 5 minute.

Incearca si Degete de Halloween
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu cascaval si ceapa, gratinata la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paine

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
paine
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.