Paine cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor, cand am facut reteta asta pentru colegii din birou, in 5 minute nu mai era nimic.
Painea trebuie sa aiba coaja tare, si o taiem pur si simplu pe orizontala si verticala... cat sa facem loc pentru feliile subtiri de svaiter si mozarella.
Intercalam apoi ambele tipuri de branza, or sa se topeasca si vor curge efectiv in paine... cam asta e scopul acestei retete. Tocam ceapa si o amestecam cu untul topit. Punem amestecul peste branza. Nu mai ramane decat sa invelim totul in folie de aluminiu si sa o bagam la cuptorul incins la 180 de grade.
Sta acolo cca 15 minute. Deschideti cuptorul, desfaceti folia de aluminiu si mai lasati-o cca 5 minute.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii