Sandviciuri

Reteta Chifle cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Chiflele se taie in doua si se inmoaie in lapte. Branza se amesteca impreuna cu oul, sarea, piperul si mararul. Peste fiecare jumatate de chifla se i

ingrediente

   6 chifle
   100 gr unt
   150 gr branza
   1 ou
   1 jumatat pahar smantana
   1 pahar lapte
   1 lingurita marar tocat
   sare
   piper

mod de preparare

Chiflele se taie in doua si se inmoaie in lapte. Branza se amesteca impreuna cu oul, sarea, piperul si mararul. Peste fiecare jumatate de chifla se intinde pasta de branza si se acopera cu cealalta jumatate. Untul impartit in 12 bucatele se pune pe tava si apoi peste el cate o chifla umpluta. Deasupra se asaza inca un cubulet de unt si cate o lingura de smantana. Chiflele se pun apoi in cuptor.

Se servesc fierbinti. Alte retete: Piftie de curcan Maioneza de post Saratele

Incearca si Chifle dichisite
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.