Sandviciuri

Reteta Quiche Lorraine cu aluat de foietaj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Quiche Lorraine este o reteta cu specific francez. Ingredientele pentru reteta sunt: kaizer, foi placinta, legume.

ingrediente

   400 gr aluat foietaj
   75 gr kaizer
   175 gr ceapa
   15 gr unt
   2 oua
   100 ml lapte
   boia
   piper
   sare
   50 gr cascaval

mod de preparare

Quiche Lorraine este o reteta cu specific francez. Ingredientele pentru reteta sunt: kaizer, foi placinta, legume.




Quiche Lorraine cu aluat de foietaj se prepara astfel: kaizerul taiat marunt se prajeste in unt impreuna cu ceapa maruntita. Se tine apoi la rece. Separat, se bat ouale, se amesteca cu sare, piper si boia, se adauga laptele, cascavalul ras si se toarna totul peste kaizer si ceapa. Se taie aluatul si se umplu cu compozitia. Se impacheteaza dupa plac. Se pun intr-o tava si se lasa 15-20 de minute la rumenit.


Se servesc ca aperitiv, atat calde, cat si reci.

Incearca si Burrito
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorraine cu aluat de foietaj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.