Se curata ciupercile si ceapa si se tai bucatele mici. Prima data se caleste putin ceapa, iar apoi se adauga ciupercile. Dupa ce s-au calit si ciuperc
Se curata ciupercile si ceapa si se tai bucatele mici. Prima data se caleste putin ceapa, iar apoi se adauga ciupercile. Dupa ce s-au calit si ciupercile se sparge oul, se condimenteaza cu sare si piper si se adauga pesmet cat sa nu fie prea fluida, in schimb, sa fie tartinabila. Se ung feliile de paine cu aceasta crema, se presara cascaval razuit si se prajesc in cuptor.
Alte aperitive recomandate
Chiftelute
Ciuperci umplute
Rulada de spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii