Se curata ciupercile si ceapa si se tai bucatele mici. Prima data se caleste putin ceapa, iar apoi se adauga ciupercile. Dupa ce s-au calit si ciuperc
Se curata ciupercile si ceapa si se tai bucatele mici. Prima data se caleste putin ceapa, iar apoi se adauga ciupercile. Dupa ce s-au calit si ciupercile se sparge oul, se condimenteaza cu sare si piper si se adauga pesmet cat sa nu fie prea fluida, in schimb, sa fie tartinabila. Se ung feliile de paine cu aceasta crema, se presara cascaval razuit si se prajesc in cuptor.
Alte aperitive recomandate
Chiftelute
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....
Ciolan afumat cu fasole verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii