Sandvisul asezonat cu ou este un aperitiv simplu si delicios. Se pune cate o felie de cascaval pe 4 felii de paine. Deasupra se unge cu ketchup.
Sandvisul asezonat cu ou este un aperitiv simplu si delicios. Se pune cate o felie de cascaval pe 4 felii de paine. Deasupra se unge cu ketchup si peste acest strat se pune cate o felie se sunca / carne vita si restul feliilor decascaval.. Se pun deasupra celelalte felii de paine. Se amesteca ouale cu laptele, apoi se adauga sare si piper. Se cufunda sandvisurile in compozitia de ou. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc sanvisurile la foc mic timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Se servesc imediat cu salata de rosii cu castraveti.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii