Sandvisuri cu pate de ficat

Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se garnisesc cu gogosari.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de piine
  • 1 cutie pate de ficat
  • 100 gr. unt
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite vin

Mod de preparare

Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se garnisesc cu gogosari.
Se servesc imediat ca sa nu-si schimbe culoarea

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci