Tartine cu pasta de peste

Pestele se sfarima si se freaca cu margarina pina devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua (doua fierte, doua crude), vegeta, zea

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. peste fiert si dezosat
  • 4 oua
  • o lingurita vegeta
  • 200 gr. margarina vegetala
  • zeama de la o lamiie
  • sare
  • piper
  • masline

Mod de preparare

Pestele se sfarima si se freaca cu margarina pina devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua (doua fierte, doua crude), vegeta, zeama de lamiie, sare si piper dupa gust.


Pasta se unge pe felii de piine si se orneaza cu masline

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci