Tartine olandeze

Ouale se zdrobesc bine cu furculita si se amesteca cu restul ingredientelor pina rezulta o pasta. Se foloseste la tartine.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4-oua fierte
  • 3 linguri unt
  • 1 ceapa macinata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se zdrobesc bine cu furculita si se amesteca cu restul ingredientelor pina rezulta o pasta. Se foloseste la tartine.
Se serveste cu lapte batut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci