Supa crema de rosii coapte si pesto de patrunjel - de post, pregatita cu blenderul Oster

O supa de post, extrem de delicoasa!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de rosii coapte si pesto de patrunjel - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 1 esalota
  • 6 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cani apa calda
  • Oregano uscat
  • busuioc uscat
  • sare
  • paprika
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linuri ulei de masline
  • Tabasco verde
  • sare

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Taiati rosiile in doua. Le scoateti coatoarele. Le asezati intr-o tava, cu taietura in sus. Tocati esalota. Cateii de usturoi ii decojiti. Asezati legumele peste rosii. Presarati putin ulei de masline si dati-le pentru o ora la cuptor. Lasati sa se raceasca legumele pentru 5 minute si dupa le luati coaja de la legume si turnati pulpa in vasul blenderului Oster Classic Chrome. Mai adaugati putin ulei de masline, inca un catel de usturoi, platele aromatice uscate, apa calduta si sai sare. Mixati pana totul de transforma intr-o crema. Pentru pesto de patrunjel: mixati toate ingredientele pana devin o pasta fina. Serviti supa-crema de rosii cu paine calda!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci