Aperitive

Reteta Salata a la Russe, de post

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 40m 
gicuta69 postat de
Postat pe: 13-11-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Salata cu Pere, Struguri, Nuci si Branza (Reteta Video)"
 
>
Gustoasa si satioasa.

ingrediente

6 portii

   50 ml ulei
   1 kg cartofi
   3 morcovi
   o telina mica
   4 castraveti murati
   2 gogosari murati
   sare
   piper
   200 g mazare congelata
   mustar

mod de preparare

Se curata morcovii, telina, cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Mazarea se pune si ea la fiert separat. Dupa ce sunt fierte, legumele se toaca cubulete si se pun intr-un vas. Se toaca marunt castravetii si gogosarii si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se amesteca legumele fierte, scurse si tocate, se asezoneaza cu sare, piper si maioneza pregatita dintr-un cartof fiert, o lingura de mustar,un praf de sare, 50 ml ulei si zeama de lamaie. Se orneaza dupa preferinta.

Maioneza: Cartoful fiert se paseaza in blender impreuna cu mustarul si un praf de sare , dupa care adaugam treptat uleiul ,alternativ cu zeama de lamaie. Sa aveti pofta!!
Incearca si Salata de vinete cu maioneza de post
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata a la Russe, de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.