Pentru iubitorii de conopida aceasta supa crema este perfecta, usturoiul copt dandu-i o savoare aparte.
Legumele se curata, se spala si se taie bucati mici. Intr-o cratita se incinge uleiul de masline, se adauga ceapa, pastarnacul, telina, si se lasa sa se caleasca cateva minute. Se adauga supa de legume cat sa le acopere si se lasa sa fiarba . Intre timp se pune usturoiul intr-o tava mica, si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 10 - 15 minute. Dupa ce au fiert legumele se transfera in blenderul Oster, se adauga usturoiul copt, sare si piper si se paseaza. Supa se transfera intr-un bol, de decoreaza cu cateva seminte de amaranth si negrilica, se stropeste cu putin ulei de masline si se serveste alaturi de lipii crocante . Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii